Contact

 

Update Coronavirus

De ontwikkelingen met betrekking tot het omgaan met het Coronavirus gaan snel en daar waar ik eerst nog face to face gesprekken kon aanbieden, heb ik besloten om dit uit voorzorg niet meer te doen. Dit betekent dat de geplande gesprekken wel kunnen doorgaan, maar worden omgezet in een telefonische afspraak.

 

Het is niet ideaal, maar gezien de omstandigheden misschien de minst slechte keuze, omdat jouw hersteltraject doorgaat. Anderzijds kan ik me ook voorstellen dat je het minder prettig vindt om een gesprek over de telefoon te voeren, in plaats van in de behandelkamer.

 

Als je geen telefonische afspraak wilt, laat me dit dan weten (het liefst uiterlijk 24 uur voor de afspraak), dan komt hij te vervallen. Zonder tegenbericht neem ik op het tijdstip van onze afspraak telefonisch contact met je op.


Deze maatregel geldt in principe tot 6 april, er vanuit gaande dat we allebei gezond blijven.

 

 

Locatie

De praktijk gevestigd op een mooie locatie aan de Torenlaan 11b, 1402 AT Bussum.

 

 Let op: het is niet mogelijk je als nieuwe patient aan te melden. De aanmeldstop geldt voor onbepaalde tijd. Ik adviseer je een andere psycholoog te benaderen voor behandeling.

 

 

Heb je vragen over een lopende behandeling, dan kun je het onderstaande contactformulier gebruiken, een mail sturen of bellen en een bericht inspreken.

 

 


Locatie

Torenlaan 11b

1402 AT Bussum

 

email: info@psychologenpraktijkvanleerdam.nl

telefoon: 06-11075853