Jouw therapeut

Mijn naam is Lillian van Leerdam. Ik ben BIG-geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog en werk al vele jaren als psycholoog bij een GGZ Instelling. Hier behandel ik mensen met heel verschillende klachten, zowel de kortdurende als de langdurige complexe problematiek.

Zo ben ik ervaren in het behandelen van stemmings- en angstklachten, trauma, persoonlijkheidsstoornissen, werk gerelateerde problemen, eetstoornissen, het omgaan met autisme, ADHD en onvoldoende lichamelijk verklaarde klachten. Daarnaast besteed ik een deel van mijn tijd aan het doen van psychologisch onderzoek en diagnostiek.

 

Naast dit werk heb ik in 2017 mijn eigen praktijk in Hilversum geopend. Oktober 2019 is de praktijk verhuisd naar Bussum. Ik vind het prettig om in een meer informele setting en op een meer persoonlijke manier mensen te helpen om hun klachten te verminderen.

 

Een goede samenwerking vormt de basis voor een goede behandeling. Hiervoor is het belangrijk dat je jezelf kunt zijn en je vrij voelt om te praten over je klachten, twijfels en dromen.


Achtergrond

In 2010 ben ik afgestudeerd als Master of science in de studierichting Klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam als therapeut bij PsyQ in Hilversum.  

 

In jaren daarna heb ik de volgende vervolgopleidingen gedaan:

o   2011 Cognitieve gedragstherapie (VGCT)

o   2012 EMDR

o   2013 Schematherapie

o  2014-2016 Postmaster opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog, BIG

 

 

Voorafgaand aan mijn keuze voor dit mooie vakgebied heb ik ruim tien jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse functies op het gebied van commercie en bedrijfsvoering, bij bedrijven als ABN AMRO, KLM en Schiphol. Dit sloot aan bij mijn opleiding Economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

De praktijk

De praktijk is gevestigd het sfeervolle gebouw van de voormalige Prinses Julianaschool, nu ook in gebruik door het Rode Kruis.
De praktijk ligt in een rustige woonwijk van Bussum en er werken diverse disciplines uit de gezondheidszorg in een huiselijke sfeer met elkaar samen om u goed van dienst te kunnen zijn. U kunt gebruik maken van de wachtruimte, toiletten en de ruimte is goed toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

U kunt de praktijk bereiken met de fiets, auto, bus en trein. Uw fiets kunt u achter het pand in de rekken plaatsen. Met de auto parkeert u voor het pand gratis. Indien daar geen plaats is, lenen wij u een parkeervergunning kaart waarmee u in de straat mag parkeren. Deze kunt u binnen afhalen. Het treinstation Bussum-Zuid en bushaltes Brinklaan en Huizerweg zijn op 5 minuten loopafstand.